Wij werken digitaal. Maar we blijven wel persoonlijk.

Jonge ondernemers, jong van leeftijd, maar vooral jong van geest; ondernemers die hun eigen weg bewandelen, zonder de massa te volgen omdat dat nou eenmaal zo hoort. Met die ondernemers werken wij graag samen.
Join staat voor verfrissende en vernieuwende dienstverlening op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Wij werken waar mogelijk volgens moderne digitale methodieken, maar ook persoonlijk contact vormt een belangrijk deel van onze activiteiten. 

Binnen debiteurenbeheer is persoonlijk contact vaak belangrijk. Samen bepalen we wat jouw huidige situatie is en waar jij naartoe wilt, zodat we een voor jouw organisatie op maat gesneden traject kunnen formuleren. Als dat gedaan is nemen wij de brieven onder de loep en geven advies omtrent mogelijke of noodzakelijke aanpassingen. Dit alles met als doel een efficiënt en effectief debiteurenbeheer te creëren.
Desgewenst nemen wij je gehele debiteurenbeheer uit handen en zorgen wij voor de benodigde contactmomenten met jouw klant om betaling te bewerkstelligen.

Binnen incasso bieden wij de mogelijkheid alles digitaal te verwerken, Met een geavanceerd geautomatiseerd systeem kun je zaken digitaal aanleveren, waarbij terugkoppeling in beginsel tevens op digitale wijze plaatsvindt, zodat jij op ieder moment op de hoogte bent van de stand van zaken en voortgang in jouw zaken. De benadering van de schuldenaar vindt plaats via traditionele én moderne communicatiemiddelen. Efficiënt en effectief.
Mocht je ook in deze incassofase liever persoonlijk contact willen, omdat je zaken eerst wilt bespreken, de haalbaarheid wilt laten toetsen of omdat er verweer bekend is... Of gewoon omdat je dat prettig vindt. Geen probleem, wij staan graag voor je klaar. Of het nu gaat om Incasso in Utrecht (incasso Veenendaal, incasso Ede, incasso Barneveld, incasso Rhenen) of Incasso in Friesland (incasso Sneek, incasso Joure, incasso Lemmer, incasso Heerenveen), wij staan klaar en komen naar je toe om zaken door te nemen.