Wij werken digitaal. Maar blijven wel persoonlijk.

over join incasso en Corné de Man

Join staat voor vernieuwende en verfrissende dienstverlening op het gebied van debiteurenbeheer en incasso. Wij maken naast traditionele communicatiemiddelen dan ook graag gebruik van moderne middelen. Dat merk je aan alles. Het vergroot de efficiency en effectiviteit van onze debiteurenbeheerdiensten, incassodiensten en juridische diensten en betekent ook dat jij beter op de hoogte blijft van onze activiteiten voor jou en jij ook nog eens je geld sneller incasseert.

Corné de Man

Corné geniet zijn opleidingsachtergrond in HBO Bedrijfseconomie, Personeelsmanagement en Rechten. Inmddels is Corné ruim 17 jaar werkzaam binnen het vakgebied van Creditmanagement en dagelijks plukt hij de vruchten van zijn genoten opleidingen.
Het analyseren van cijfers en de daarbij behorende advisering over inrichting van financiële bedrijfsprocessen ten behoeve van debiteurenbeheer, het beoordelen van juridische haalbaarheid in incassotrajecten en het psychologisch aspect in de benadering van en omgang met schuldenaren vormen voor Corné dan ook een continue uitdaging waarbij hij de tijdens zijn opleidingen opgedane kennis optimaal kan benutten.

Corné de Man - Join Incasso

Van digitale aanlevering van jouw zaken, via de website of per e-mail, tot het verzorgen van digitale rapportages: wij zorgen dat informatievoorziening over en weer snel en gemakkelijk verloopt. Heb je liever persoonlijk contact om zaken door te nemen en advies van ons te ontvangen over te voeren trajecten? Of het nu gaat om incasso Utrecht (incasso Veenendaal, incasso Ede, incasso Barneveld, incasso Rhenen) of incasso Friesland (incasso Sneek, incasso Joure, incasso Lemmer, incasso Heerenveen), ook daarvoor staan we graag voor je klaar.