Gastspreker / gastdocent

Op laagdrempelige wijze kennis opdoen over de ins en outs van debiteurenbeheer en debiteurenbeleid? Join zorgt dat jouw debiteurenadministratie de nodige tips krijgt.

"Met de praktische tips hebben we op ongedwongen wijze een interessant verhaal gehoord én kunnen we nog beter ons beheer uitvoeren".

Gastspreker
Namens Join is Corné de Man gastspreker voor bedrijven, ondernemersverenigingen en businessclubs. Door een mix van specifieke kennisoverdracht en een aantal ervaringen over gebeurtenissen in de praktijk, geeft Corné op luchtige wijze inzicht in de verschillende processen waarbij debiteurenbeheer van toepassing is. Ongetwijfeld zullen na de bijeenkomst of workshop de deelnemers naar huis gaan met nieuwe inzichten en nuttige tips.

Gastdocent
Als gastdocent is Corné de Man een betrokken spreker en belicht hij betalingsgedrag vanuit zowel het oogpunt van de schuldeiser als die van de schuldenaar. Als student krijg je straks in het bedrijfsleven zijdelings of direct te maken met debiteurenbeheer en hoe ga je hier dan mee om? Maar ook de vraag wat er kan gebeuren als je als student zelf bedoeld of onbedoeld een rekening niet betaalt? 
Op praktische wijze geeft Corné inzicht in debiteurenadministratie en maakt duidelijk dat dit veel verder gaat dan het versturen van een factuur. Afhankelijk van opleidingsachtergrond en -niveau geeft Corné inzicht in verschillende facetten van debiteurenbeheer, dat al begint bij het moment van het eerste klantcontact. En ook geeft hij juist voorlichting aan studenten over de mogelijke gevolgen van het niet betalen van een rekening.