Juridische dienstverlening

Juridische dienstverlening

Contracten ingewikkeld en lastig? Wij zorgen ervoor dat jouw onderneming beschermd is tegen onverwachte situaties. Zo kun je ondernemen zonder zorgen. Laat de kleine letters maar aan ons over. 

“Onze algemene voorwaarden bleken zeer verouderd en niet meer actueel qua wetgeving. Join Juridische Diensten prikte daar direct doorheen en zorgde voor een passende update. We kunnen nu weer zorgeloos verder ondernemen.”

Onze toegevoegde waarde op juridisch gebied is onder meer verweven door het debiteurenbeheer en de incasso. Wij kijken met een juridisch oog naar uw debiteurenbeheer en geven je zonodig hierover tips en advies. Daarnaast beoordelen wij incassozaken op juridische haalbaarheid en denken we met je mee over de juridische aspecten in je overeenkomsten.

Ook verzorgen wij juridische diensten buiten debiteurenbeheer en incasso om. Van het beoordelen van contracten tot het opstellen van algemene voorwaarden. Maar ook in procedures bij de kantonrechter ondersteunen en ontzorgen wij je graag, zodat jij kunt doen waar je goed in bent: ondernemen!